Wigemark u Brčkom razbija nedoumice o BiH u EU

Događaj će otvoriti šef Izaslanstva EU u BiH i specijalni predstavnik EU, veleposlanik Lars-Gunnar Wigemark. Prisutnima će se također obratiti domaći, regionalni i međunarodni stručnjaci, koji će im otkloniti nedoumice koje imaju o EU integracijama, te dati savjete kako da se adekvatno pripreme za razdoblje koji predstoji.

Projekt Ureda specijalnog predstavnika Evropske unije u Bosni i Hercegovini (EUSR) o perspektivama razvoja bh. poljoprivrede nastavlja svoje aktivnosti na edukaciji i informiranju javnosti o pogodnostima koje nudi ulazak BiH u EU.

Sljedeći forum će biti održan u Omladinskom centru u Brčkom, u četvrtak, 2. veljače 2017. godine, sa početkom u 12:00 sati.

Događaj će otvoriti šef Delegacije EU u BiH i specijalni predstavnik EU, veleposlanik Lars-Gunnar Wigemark. Prisutnima će se također obratiti domaći, regionalni i međunarodni stručnjaci, koji će im otkloniti nedoumice koje imaju o EU integracijama, te dati savjete kako da se adekvatno pripreme za razdoblje koji predstoji.

Nakon foruma će biti organiziran informativno-edukativni sajam, na kojem će izlagati partneri projekta, GIZ ProLocal program i USAID/Sweden projekat FARMA II, te Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče (UPIP) i Farmofit - Fabrika stočne hrane Rapić iz Gradiške.

Izjave za medije predviđene su prije početka foruma u 11:30 sati, a mediji se pozivaju da također zabilježe otvaranje foruma i uvodni govor veleposlanika Wigemarka. /Republikaifo.com/

Komentari:

No comment.

Narod je izabrao

Top teme

Trach

Promo

Kolumna