Sorensen podržava volontersku ekološku inicijativu 'Let's Do It!'

Drugu godinu zaredom Ured specijalnog predstavnika EU u BiH pružit će podršku volonterskoj ekološkoj akciji 'Let's Do It!' koja za cilj ima uklanjanje divljih deponija smeća na teritoriji cijele BiH. Ova inicijativa u BiH je dio šire globalne inicijative 'Let's Do It World Clean Up' koja je prisutna u 110 zemalja diljem svijeta."Ovogodišnja akcija će se održati u 112 općina diljem BiH. Očekujem da ćemo na terenu imati više od 50.000 volontera. BVrlo smo sretni i čast nam je da specijalni predstavnik EU još jednom podržava našu akciju i nadamo se da će biti s nama i sljedeće godine", izjavio je koordinator akcije 'Let's Do It!' Junuz Elkaz.

"Let's Do It! je savršen primjer kako ljudi mogu napraviti promjenu u svojoj lokalnoj zajednici i cijeloj zemlji. Ova inicijativa promovira ekološku svijest, zaštitu životne sredine, volonterizam i građanski aktivizam i na taj način reflektira mnoge politike EU.

Zbog toga smo i više nego sretni što podržavamo ovu akciju i što sudjelujemo u njoj", izjavio je šef Izaslanstva EU-a i specijalni predstavnik EU u BiH, Peter Sorensen.

Ekološka akcija 'Let's Do It!' će se održati 26. i 27. travnja 2014. diljem širom Bosne i Hercegovine.


Više o ovoj akciji, kao i mogućnostima registracije za učešće, možete doznati na web stranici 'Let's Do It!'.

/republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Lijepe li budućnosti!

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna