IMPRESIVNA PRIČA O OSVETI Dvije nespojive glumačke ikone u nevjerojatnom životnom zapletu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U glumačkom svijetu rijetko što nas može iznenaditi, ali vijest kako su Sir Ian McKellen i oskarovka Hellen Mirren u vezi sve je ostavila bez teksta. Ipak, riječ je samo o novim ulogama u filmu „Savršena laž“.

Zasnovan prema istoimenom romanu Nicholasa Searlea, “Savršena laž” je impresivno utkana priča o osveti i prevari, gdje manipulacija nailazi na intrigantne preokrete.

Priča započinje u Londonu kada dobrostojeća udovica Betty McLeish (Mirren) putem Internet aplikacije za upoznavanje dogovara sastanak s gospodinom po imenu Roy Courtnay (McKellen).

Iako sve zvuči romantično i lijepo, Royjev plan je od početka pronaći bogatu stariju ženu kojoj će na kraju prevarom oduzeti svu životnu ušteđevinu. Betty mu se čini kao idealna žrtva, a potpuno je osvaja svojom brigom i pažnjom, uvjeren kako će njegov prevarantski plan i ovog puta biti uspješan. Uostalom, to je već radio.

Ali, tko je zaista čovjek koji stoji iza te prevare te što je morao učiniti da živi takav život prepun laži? Intrigantan triler oduševljava svojom slojevitom radnjom i nevjerojatnim obratima, dok su oskarovka Hellen Mirren i za Oscara nominirani Ian McKellen još jednom briljantni u svojim ulogama.

Kako se intriga završila i je li ljubav zaista prepreka prevarama, doznajte u kinima u distribuciji Blitz filma od 9. siječnja.

 

Share.

Comments are closed.