HSP BiH jača politički ujecaj i najavljuje povećanje članstva

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hrvatska stranka prava BiH na čelu sa predsjednikom Nikolom Ragužom dobiva nove nove članove – toj stranci pristupio je dugogodišnji predsjednik HVIDRE županije Posavske i vijećnik u Općinskom vijeću Orašje, Predrag Mišković Fred.

Kako su priopćili iz HSP-a BiH, Predrag Mišković je javnosti poznat kao žestoki kritičar politike HDZ BiH koju smatra pogubnom za Hrvatski narod u BiH, te kao osoba koja je žestoko osudila odlazak Dragana Čovića na obilježavanje obljetnice dana Republike Srpske, kada je posthumno dodjeljeno odlikovanje četničkom generalu Slavku Lisici kojega je sud u Šibeniku osudio za ratne zločine nad hrvatskim narodom.

“Ovo nije jedini slučaj, u sljedećim danima očekuje se veliki priliv novih članova u HSP BiH, kako istaknutih pojedinaca tako i kompletnih Općinskih odbora stranaka, koji su razočanani njihovim aktualnim podaničkim vodstvom, odnosno podaničko političkim smjerom kojim te stranke idu. Možemo slobodno reći da je HSP BiH danas jedina oporbena Hrvatska stranka, koja raste iz dana u dan i širi svoj politički utjecaj na području čitave Bosne i Hercegovine”, izjavio je predsjednik HSP BiH Nikola Raguž.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.