Hanks pobjeđuje koronavirus, Elba i Hivju u izolaciji

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Američki glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson pušteni su iz bolnice u Australiji nakon što su podvrgnuti tretmanu namijenjenom osobama zaraženim koronavirusom. Slavni oskarovac nije jedina poznata osoba koja je bila pozitivna na koronavirus. Britanski glumac Idris Elba je u ponedjeljak otkrio da ima koronavirus.

Hanks i Wilson su sada u samoizolaciji u Queenslandu u unajmljenom domu, a kući su iz bolnice pušteni nakon tretmana, iako im je koronavirus dijagnosticiran prošli tjedan. Par je bio na Zlatnoj Obali gdje je Hanks snimao film o Elvisu Presleyju. Produkcija je zbog koronavirusa obustavljena.

Slavni par je među 375 osoba zaraženih koronavirusom u Australiji. Šezdesettrogodišnji Hanks je u četvrtak prošli tjedan putem Instagrama saopćio da je zaražen koronavirusom.

“Osjećali smo se prilično umorno, kao da smo se prehladili. Također, boljelo nas je tijelo. Rita je imala groznicu koja je prolazila i vraćala se. Također, imali smo i blago povišenu temperaturu”, napisao je Hanks.

Slavni oskarovac nije jedina poznata osoba koja je bila pozitivna na koronavirus. Britanski glumac Idris Elba je u ponedjeljak otkrio da ima koronavirus. “Osjećam se dobro, zasad nema simptoma. Nema panike”, napisao je Elba na Twitteru.

I Kristofer Hivju, koji je u popularnoj TV seriji “Igra prijestolja” utjelovio Tormunda Giantsbanea, pozitivan je na koronavirus, objavio je CNN.

Norveški glumac u ponedjeljak je na Instagramu napisao kako se njegova obitelj i on nalaze u samoizloaciji.

“Dobrog smo zdravlja, ja osobno imam samo blage simptome prehlade… No postoje ljudi za koje bi ovaj virus mogao biti poguban.Zato pozivam sve vas da budete izuzetno oprezni, perite ruke, držite se na udaljenosti od 1,5 m od drugih, ostanite u karanteni – učinite sve što možete da se zaustavi širenje ovog virusa. Moramo se zajedno boriti i spriječiti krizu u našim bolnicama. Brinite se jedni o drugima i budite zdravi”, poručio je Hivju iz rodne Norveške.

(Izvor: Agencije)

Share.

Comments are closed.