Đoković neće raditi novi test, došlo je do nesporazuma: Iz svijeta stižu nove kritike

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Novak Đoković ipak se neće ponovo testirati na koronavirus.

Kada je Novak Đoković prije tjedan dana objavio kako je pozitivan na koronavirus, u priopćenju je naveo kako će se testirati ponovo za pet dana. No kako do toga nije došlo, medije je zanimalo zbog čega nije pristupio novom testu.

Čini se kako je došlo do nesporazuma jer taj naknadni test bio je predviđen ako onaj prvi ne pokaže prisustvo virusa, kao što je to bio slučaj kod Gorana Ivaniševića, kojem je tek posljednji, treći test bio pozitivan.

Iz svijeta pak i dalje stižu žestoke kritike zbog svega što se, nažalost, dogodilo na Adria Touru. Zaražene teniske zvijezde nisu poslale najbolju poruku u svijet, a najviše je na udaru kritike baš Đoković, a ne Dimitrov, kojeg je žestoko kritizirao Novakov otac Srđan.

Razlog je što je Đoković ipak prvi tenisač svijeta te ujedno i predsjednik Vijeća igrača u ATP-u.

”Novak mora jako počistiti svoj ugled. On je predsjednik ATP-a. Mnogi svjetski mediji žestoko su ga napali, bio je ovo grozan tjedan za naš sport”, poručila je umirovljena australska legenda Tood Woodbridge.

”On je vođa igrača i nije pokazao da je primjer svima. Morat će dosta raditi da bi to vratio. Mnogi igrači zatražili su njegovu ostavku. Vidjet ćemo što će biti dalje”, smatra Woodbridge.

Đokoviću su se kao bumerang vratile riječi kada je kritizirao stroge mjere koje namjerava uvesti US Open ako se bude igralo.

”Nije davao podršku onome što su ljudi iz US Opena pokušavali kako bi se turnir održao i sve to nije pomoglo u vraćanje tenisa u normalu.”

 

 

(Izvor: gol.dnevnik.hr)

Share.

Comments are closed.