Dennis Quaid ljubi dvostruko mlađu i baš ga briga

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Glumac Dennis Quaid će četvrti put stati pred oltar, a svi imaju mišljenje o tome. Njegova izabranica je studentica medicine, a sretnu vijest da su zaručeni je par objavio u listopadu.

Odluku su donijeli samo pet mjeseci nakon objave da su u romantičnoj vezi i nakon što je glumac i službeno postao slobodan, a mnogi smatraju da je razlika u godinama između njih dvoje ipak prevelilka, dok on govori da je srce odlučila…

Nakon vijesti o tome da će glumac Dennis Quaid (65) ponovno stati pred oltar sa svojom izabranicom Laurom Savoie koja je 39 godina mlađa od njega, dočekala ga je lavina negativnih komentara.

“Nitko nema kontrolu nad tim u koga će se zaljubiti”, brani se glumac i naglašava da nije išao ciljano tražiti nekoga tko je toliko mlađi od njega. “Ne zaljubljujem se tako lako”, rekao je glumac The Guardianu te dodao da se kao par ne zamaraju negativnim komentarima oko njihove razlike u godinama.

“Za to ne marimo!”, kaže glumac koji je novu vezu objavio nakon što je finaliziran treći razvod od Kimberly Buffington (46) nakon 14 godina braka. Razlaz su objavili 2016., a kao razlog su naveli nepremostive razlike.

Inače, prije nego što je prohodao sa zgodnom Laurom Savoie, Quaida su povezivali s njemačkom manekenkom Santaom Auzinom (32), s kojom se počeo viđati odmah nakon razvoda od supruge Kimberly Quaid.

Brak s Kimberly trajao je od 2004. do 2018. godine, a iza sebe ima brakove s glumicom Meg Ryan, s kojom je veza trajala deset godina, te s Pamelom Jayne Soles. U prošlim brakovima postao je otac troje djece. 32-godišnju manekenku Santao ostavio je upravo zbog plave studentice koja često dijeli njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

Iako je tek izašao iz bračnih voda Dennis je rekao da s mlađanom Laurom planira vjenčati u Staglin Family vinogradu gdje se snimao film “Zamka za roditelje” i to već sljedeće godine jer mu je njegova sreća najvažnija.

(Izvor: Agencije)

Share.

Comments are closed.