Bruni Petkoviću srce je ukrala bivša supruga našeg poznatog nogometaša

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bruno Petković i Iva Šarić u vezi su pet mjeseci, a nogometaš je upoznao i obitelj svoje nove djevojke te se odlično slaže s njezinim bivšim suprugom.

Prije dva mjeseca proširile su se glasine da je 25-godišnji nogometaš Bruno Petković u vezi s diplomiranom ekonomisticom Ivom Šarić, a sudeći prema tvrdnjama izvora bliskih paru, oni su u vezi već pet mjeseci.

Story.hr piše kako je Bruno već bio na nekoliko večera s Ivinom obitelji, a par je donedavno i zajedno ljetovao u Betini na Murteru. Petković se navodno odlično slaže i s Ivinim bivšim suprugom, umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, koji je čak s novopečenim parom proveo i dio odmora.

Često su se družili, a pridružili su im se i Luis Ibanez te njegova supruga i sinovi, koji se inače ljeti igraju s Ivinom i Jerkovom djecom.

Iva Šarić i Jerko Leko pred oltar su stali 2012. godine, a o njihovu se razvodu počelo pisati pet godina kasnije. Iako su se rastali, bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima te zajedno odgajaju sinove.

Dinamovac Bruno Petković prekinuo je višegodišnju vezu s djevojkom, manekenkom Teom Slavicom (21) u listopadu prošle godine. Iznenadili su javnost tom odlukom, a nisu htjeli otkriti što im je presudilo.

(Izvor: Dnevnik.hr)

Share.

Comments are closed.