Pretežito sunčano sve do utorka

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prema prognozi Federalnog ihidrometeorološkog zavoda BiH još sutra će u Hercegovini puhati umjereno jaka bura, a u Bosni bi moglo pasti i malo kiše i snijega. Sve do utorka prevladavat će sunčano vrijeme, a nakon toga očekuje se naoblačenje i slabe padaline.

U subotu, 15.02.2020., u Bosni pretežito oblačno prije podne. U jutarnjim satima malo kiše može pasti u nizinama u središnjim i istočnim područjima, a u višim područjima malo snijega. U drugoj polovici dana postupno razvedravanje. U većem dijelu Hercegovine sunčano. Oblačnije prije podne na sjeveru Hercegovine. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura koja će poslije podne oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 15°C.

U nedjelju, 16.02.2020., u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežito sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13°C, na jugu zemlje do 15°C.

U ponedjeljak, 17.02.2020., u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežito sunčano vrijeme. Prije podne lokalno će biti magle u središnjim, istočnim i sjevernim područjima. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C.

U utorak, 18.02.2020., u Bosni se očekuje postupno naoblačenje sa sjevera od jutarnjih sati prema sredini dana. Slabe padaline u sjevernim područjima zemlje. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar u jutarnjim satima slab južnog smjera. Postupno će vjetar mijenjati smjer na sjever i sjeveroistok. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4°C, na jugu zemlje do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 15°C.

 

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.